Založ si blog

Street style

Street style teda móda z ulice odzrkadľuje vkus ľudí z ulice. Nemusíte mať doma drahé značkové veci stačí otvoriť váš šatník a skombinovať veci tak ako sa vám páčia. Pouličná móda je spôsob vyjadrenia originálneho štýlu aj samých seba. Slúži ako zdroj inšpirácie pre módnych nadšencov aj obyčajných ľudí z celého sveta.Za túto módu neutratíte veľa peňazí.Stačí len premýšľať. Hlavné znaky sú originalita a schopnosť aplikovať štýl a dizajn.

V samotnom Izraeli je móda veľmi pestrá a patrí k najviac originálnom na svete

IZRAEL

V Paríži nájdete okúzľujúce, elegantné a romantické ženy. Obdivujú kvalitné kabelky,topánky a kľudne na ne šetria aj niekoľko rokov. V ich šatníku sa nájdu hlavne čierne farby  zato pery im vždy žiaria sýtou  červenou.

parisparis1paris-fwaw2009-louise-ebel

Londýn

Moda v Londýne je šialená, veľmi  nápadná a hlavne vzrušujúca pre takého obyčajného turistu zo Slovenka. Londýnska mládež vždy šokovala  novou kreativitou. Uprednostňujú úzke džínsy, veľké trička  ktorými sa dali uniesť slávnou londýnskou modelkou Agyness Deyn.

london 1london 2

london 3

Tokio

V hlavnom meste Japonska prevláda štýl Lolita mladé dievčatá sú touto módou posadnuté. Táto móda zahrnuje aj niekoľko podkategórií kam patria napríklad aj Gothic Lolita, Classic Lolita, Sweet Lolita

tokiotokio2

tokio 3

Kožušinové čižmičky: ženský zimný trend

23.09.2010

Tento trend vytvorila Tania Braukämper .Dlho navrhovala bundy,kabáty a šaty.Preto sa rozhodla pre niečo nové čo vo svete určite prerazí.Nový srsť trend takzvané kožušinové čižmičky. Kožušinové topánky: trend V rokoch 2010 a 2011 kožušiny a kožušinové lemované topánky sú vhodné pre náročne klientky ale aj naopak. Na jednej strane sú ideálne pre [...]

Military fashion

23.09.2010

Army štýl už sa nechápe len ako čiste pánska záležitosť. Prvky military vstúpili aj do dámskej módy a možno sa uchytili až prekvapivo dobre.Táto military moda sa nesie vo viacerích farbách a to najma kaki,olivy,zelná a hnedá- etno farba jej pastelové odtiene sprevádzajúce trend 70-tych rokov bola jedným z horúcich favoritov. Vojensky štýl zahltil prehliadkové móla. Ma [...]

Vrkoče su IN

01.08.2010

Leto 2010 v znamení vrkoča ! Jeden z najväčších trendov leta 2010 sú práve vrkoče či už strapaté,elegantné jednoducho všetky sú momentálne IN.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 24432x
Priemerná čítanosť článkov: 4886x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy