Založ si blog

Military fashion

Army štýl už sa nechápe len ako čiste pánska záležitosť. Prvky military vstúpili aj do dámskej módy a možno sa uchytili až prekvapivo dobre.Táto military moda sa nesie vo viacerích farbách a to najma kaki,olivy,zelná a hnedá- etno farba jej pastelové odtiene sprevádzajúce trend 70-tych rokov bola jedným z horúcich favoritov. Vojensky štýl zahltil prehliadkové móla. Ma výhodu pre svoju jednoduchosť, praktickosť a zároveň elegantnosť.

Ak je pre váš šatník príliš prísny, skúste ho skombinovať so ženskými prvkami.
Hitom je dvojradový kabátik,  ktorý sa hodí k jeansom , legínam, alebo obyčajným nohaviciam.Ďalším nápadom ako spestriť vojenský look je čiapka vojenského štýlu,  farebný šál, starožitné brošne, alebo umelá kožušina…

Kožušinové čižmičky: ženský zimný trend

23.09.2010

Tento trend vytvorila Tania Braukämper .Dlho navrhovala bundy,kabáty a šaty.Preto sa rozhodla pre niečo nové čo vo svete určite prerazí.Nový srsť trend takzvané kožušinové čižmičky. Kožušinové topánky: trend V rokoch 2010 a 2011 kožušiny a kožušinové lemované topánky sú vhodné pre náročne klientky ale aj naopak. Na jednej strane sú ideálne pre [...]

Vrkoče su IN

01.08.2010

Leto 2010 v znamení vrkoča ! Jeden z najväčších trendov leta 2010 sú práve vrkoče či už strapaté,elegantné jednoducho všetky sú momentálne IN.

Zázrak z Austrálie –> UGG <–

01.08.2010

Nosia ich celebrity, normálni ľudia, deti. Zdá sa, že celý svet sa do nich zamiloval. Tieto čižmy z ovčej kože a vlny majú svoju históriu. Príbeh sa začal v roku 1978, keď sa austrálsky surfista Brian Smith vydal na cestu do Ameriky s plným kufrom ovčích čižiem. Tieto čižmy sa stali obľúbenými hlavne pre pilotov lietadiel a surfistov ktorí si potrebovali uchovať [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 24436x
Priemerná čítanosť článkov: 4887x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy