Založ si blog

Street style

Street style teda móda z ulice odzrkadľuje vkus ľudí z ulice. Nemusíte mať doma drahé značkové veci stačí otvoriť váš šatník a skombinovať veci tak ako sa vám páčia. Pouličná móda je spôsob vyjadrenia originálneho štýlu aj samých seba. Slúži ako zdroj inšpirácie pre módnych nadšencov aj obyčajných ľudí z celého sveta.Za túto módu neutratíte veľa peňazí.Stačí len premýšľať. Hlavné znaky sú originalita a schopnosť aplikovať štýl a dizajn.

V samotnom Izraeli je móda veľmi pestrá a patrí k najviac originálnom na svete

IZRAEL

V Paríži nájdete okúzľujúce, elegantné a romantické ženy. Obdivujú kvalitné kabelky,topánky a kľudne na ne šetria aj niekoľko rokov. V ich šatníku sa nájdu hlavne čierne farby  zato pery im vždy žiaria sýtou  červenou.

parisparis1paris-fwaw2009-louise-ebel

Londýn

Moda v Londýne je šialená, veľmi  nápadná a hlavne vzrušujúca pre takého obyčajného turistu zo Slovenka. Londýnska mládež vždy šokovala  novou kreativitou. Uprednostňujú úzke džínsy, veľké trička  ktorými sa dali uniesť slávnou londýnskou modelkou Agyness Deyn.

london 1london 2

london 3

Tokio

V hlavnom meste Japonska prevláda štýl Lolita mladé dievčatá sú touto módou posadnuté. Táto móda zahrnuje aj niekoľko podkategórií kam patria napríklad aj Gothic Lolita, Classic Lolita, Sweet Lolita

tokiotokio2

tokio 3

Kožušinové čižmičky: ženský zimný trend

23.09.2010

Tento trend vytvorila Tania Braukämper .Dlho navrhovala bundy,kabáty a šaty.Preto sa rozhodla pre niečo nové čo vo svete určite prerazí.Nový srsť trend takzvané kožušinové čižmičky. Kožušinové topánky: trend V rokoch 2010 a 2011 kožušiny a kožušinové lemované topánky sú vhodné pre náročne klientky ale aj naopak. Na jednej strane sú ideálne pre [...]

Military fashion

23.09.2010

Army štýl už sa nechápe len ako čiste pánska záležitosť. Prvky military vstúpili aj do dámskej módy a možno sa uchytili až prekvapivo dobre.Táto military moda sa nesie vo viacerích farbách a to najma kaki,olivy,zelná a hnedá- etno farba jej pastelové odtiene sprevádzajúce trend 70-tych rokov bola jedným z horúcich favoritov. Vojensky štýl zahltil prehliadkové móla. Ma [...]

Vrkoče su IN

01.08.2010

Leto 2010 v znamení vrkoča ! Jeden z najväčších trendov leta 2010 sú práve vrkoče či už strapaté,elegantné jednoducho všetky sú momentálne IN.

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 24429x
Priemerná čítanosť článkov: 4886x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy