Street style

31. júla 2010, streetstyle17, Nezaradené

Street style teda móda z ulice odzrkadľuje vkus ľudí z ulice. Nemusíte mať doma drahé značkové veci stačí otvoriť váš šatník a skombinovať veci tak ako sa vám páčia. Pouličná móda je spôsob vyjadrenia originálneho štýlu aj samých seba. Slúži ako zdroj inšpirácie pre módnych nadšencov aj obyčajných ľudí z celého sveta.Za túto módu neutratíte veľa peňazí.Stačí len premýšľať. Hlavné znaky sú originalita a schopnosť aplikovať štýl a dizajn.

V samotnom Izraeli je móda veľmi pestrá a patrí k najviac originálnom na svete

IZRAEL

V Paríži nájdete okúzľujúce, elegantné a romantické ženy. Obdivujú kvalitné kabelky,topánky a kľudne na ne šetria aj niekoľko rokov. V ich šatníku sa nájdu hlavne čierne farby  zato pery im vždy žiaria sýtou  červenou.

parisparis1paris-fwaw2009-louise-ebel

Londýn

Moda v Londýne je šialená, veľmi  nápadná a hlavne vzrušujúca pre takého obyčajného turistu zo Slovenka. Londýnska mládež vždy šokovala  novou kreativitou. Uprednostňujú úzke džínsy, veľké trička  ktorými sa dali uniesť slávnou londýnskou modelkou Agyness Deyn.

london 1london 2

london 3

Tokio

V hlavnom meste Japonska prevláda štýl Lolita mladé dievčatá sú touto módou posadnuté. Táto móda zahrnuje aj niekoľko podkategórií kam patria napríklad aj Gothic Lolita, Classic Lolita, Sweet Lolita

tokiotokio2

tokio 3