Založ si blog

Military fashion

Army štýl už sa nechápe len ako čiste pánska záležitosť. Prvky military vstúpili aj do dámskej módy a možno sa uchytili až prekvapivo dobre.Táto military moda sa nesie vo viacerích farbách a to najma kaki,olivy,zelná a hnedá- etno farba jej pastelové odtiene sprevádzajúce trend 70-tych rokov bola jedným z horúcich favoritov. Vojensky štýl zahltil prehliadkové móla. Ma výhodu pre svoju jednoduchosť, praktickosť a zároveň elegantnosť.

Ak je pre váš šatník príliš prísny, skúste ho skombinovať so ženskými prvkami.
Hitom je dvojradový kabátik,  ktorý sa hodí k jeansom , legínam, alebo obyčajným nohaviciam.Ďalším nápadom ako spestriť vojenský look je čiapka vojenského štýlu,  farebný šál, starožitné brošne, alebo umelá kožušina…

Kožušinové čižmičky: ženský zimný trend

23.09.2010

Tento trend vytvorila Tania Braukämper .Dlho navrhovala bundy,kabáty a šaty.Preto sa rozhodla pre niečo nové čo vo svete určite prerazí.Nový srsť trend takzvané kožušinové čižmičky. Kožušinové topánky: trend V rokoch 2010 a 2011 kožušiny a kožušinové lemované topánky sú vhodné pre náročne klientky ale aj naopak. Na jednej strane sú ideálne pre [...]

Vrkoče su IN

01.08.2010

Leto 2010 v znamení vrkoča ! Jeden z najväčších trendov leta 2010 sú práve vrkoče či už strapaté,elegantné jednoducho všetky sú momentálne IN.

Zázrak z Austrálie –> UGG <–

01.08.2010

Nosia ich celebrity, normálni ľudia, deti. Zdá sa, že celý svet sa do nich zamiloval. Tieto čižmy z ovčej kože a vlny majú svoju históriu. Príbeh sa začal v roku 1978, keď sa austrálsky surfista Brian Smith vydal na cestu do Ameriky s plným kufrom ovčích čižiem. Tieto čižmy sa stali obľúbenými hlavne pre pilotov lietadiel a surfistov ktorí si potrebovali uchovať [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 24428x
Priemerná čítanosť článkov: 4886x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy