Založ si blog

Zázrak z Austrálie –> UGG <–

Nosia ich celebrity, normálni ľudia, deti. Zdá sa, že celý svet sa do nich zamiloval.

Tieto čižmy z ovčej kože a vlny majú svoju históriu. Príbeh sa začal v roku 1978, keď sa austrálsky surfista Brian Smith vydal na cestu do Ameriky s plným kufrom ovčích čižiem. Tieto čižmy sa stali obľúbenými hlavne pre pilotov lietadiel a surfistov ktorí si potrebovali uchovať nohy v teple. V roku 2003 sa stala UGG značkou roka a ovčiu kožu môžeme vídať na módnych prehliadkach v Miláne, Paríži a v New Yorku. Čižmy sú veľmi teplé, luxusné a na dotyk jemné, no starostlivosť o ne, je veľmi náročná. Čižmy treba nalakovať vode-odolným sprejom a nesmú sa čistiť. Sú prakticky na veľmi krátke používanie, pretože nie sú vyrobené do ťažkých podmienok.

Jennifer Aniston


Čižmičky Ugg nie sú na trhu úplnou novinkou, no populárnymi sa stali vďaka celebritám, ktoré si ich neváhajú obuť dokonca aj v lete k šatám. Obľúbili si ich Paris Hilton, Lily Allen, Jennifer Anniston či Eva Longoria. Nechajte sa aj vy inšpirovať.

UGG1

ugg2

UGG3

UGG4

UGG5

UGG6

UGG7

UGG8

UGG9

UGG10

UGG11Upraviť

Kožušinové čižmičky: ženský zimný trend

23.09.2010

Tento trend vytvorila Tania Braukämper .Dlho navrhovala bundy,kabáty a šaty.Preto sa rozhodla pre niečo nové čo vo svete určite prerazí.Nový srsť trend takzvané kožušinové čižmičky. Kožušinové topánky: trend V rokoch 2010 a 2011 kožušiny a kožušinové lemované topánky sú vhodné pre náročne klientky ale aj naopak. Na jednej strane sú ideálne pre [...]

Military fashion

23.09.2010

Army štýl už sa nechápe len ako čiste pánska záležitosť. Prvky military vstúpili aj do dámskej módy a možno sa uchytili až prekvapivo dobre.Táto military moda sa nesie vo viacerích farbách a to najma kaki,olivy,zelná a hnedá- etno farba jej pastelové odtiene sprevádzajúce trend 70-tych rokov bola jedným z horúcich favoritov. Vojensky štýl zahltil prehliadkové móla. Ma [...]

Vrkoče su IN

01.08.2010

Leto 2010 v znamení vrkoča ! Jeden z najväčších trendov leta 2010 sú práve vrkoče či už strapaté,elegantné jednoducho všetky sú momentálne IN.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 24419x
Priemerná čítanosť článkov: 4884x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy